Gezocht:
15 deelnemers

Voor het 1-op-1 programma

Hens-On GO!

Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

✔  Nooit meer lijnen en diëten

✔  Geen onnodige zorgen meer over je gezondheid

✔  Durf afvallen op een nieuwe manier te benaderen

"We gaan er samen voor zorgen dat jij relaxed en met succes je doelen kunt behalen."

Henske Schipdam-Nio, gewichtsconsulent / voedingscoach

Dit is speciaal
voor mensen die ...

✔  .. nooit meer willen lijnen en diëten

✔  .. zich niet meer willen afvragen of ze het goed doen

✔  .. willen genieten van lekker eten

✔  .. niet meer willen balen van zichzelf

✔  .. voor een blijvend resultaat willen gaan

In deze korte video worden verschillende opties uitgelegd. (6:48 min)

"Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig en reeds 5 kilo lichter!"
- Anita -

Deze kanjers gingen jou voor!

Henske heeft mij goed op weg geholpen met advies en een variatielijst, waarbij ik ongeveer een pond per week afval. Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig en reeds 5 kilo lichter! Mijn belangrijkste doel is gezond eten en mezelf lekker voelen, weten dat ik alles binnen krijg qua vitaminen en mineralen en ook zeker nog een keertje uit eten kan of naar een feestje. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met deze lijst en de begeleiding van Henske mijn doel ga bereiken!

5/5

- Anita -

Ik heb heel veel gehad aan de consulten. Henske is een heel fijn en vriendelijk persoon. Daardoor durfde ik haar alles te vertellen. De begeleiding is heel persoonlijk en Henske paste de begeleiding en adviezen aan mijn doelen aan. Dat maakte het aannemen van een nieuwe leefstijl een stuk gemakkelijker. Ik heb geleerd wat echt gezond eten is. Ik raad dit iedereen aan!”

5/5

- Tamarah -

Met boeken en internet lukte het me allemaal niet en Henske kon me zo vertellen wat ik niet goed deed. Nu weet ik wat ik moet doen.

5/5

- Pascal -

Wil jij niet persoonlijk benaderd worden, maar wel weten hoe je grip kunt krijgen op je situatie en hoe je jouw persoonlijke afvaltraject tot een succes kunt maken? Meld je dan aan voor één van de gratis live workshops. Ik vertel je er graag meer over.

  • Woensdag 12-10-2022 09.30 – 10.15 uur
  • Woensdag 26-10-2022 19.30 – 20.15 uur
  • Dinsdag 8-11-2022 19.30 – 20.15 uur

Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ben jij er klaar voor om nu met jouw doelen aan de slag te gaan?

Activity tracker
Delen mag!