Diensten en tarieven

Hens-On is er voor particulieren en organisaties

Hens-On biedt diverse diensten en producten aan, zowel voor particulieren als voor organisaties. Er wordt altijd naar gestreefd om zo dicht mogelijk bij de klant aan te sluiten. Meer weten? Lees hieronder verder of neem contact op.

Werkwijze
Wish, know, go and be slim with Hens-On!

Voor particulieren

Hens-On biedt verschillende diensten aan

Jij wilt graag afvallen en hebt de hulp ingeschakeld van een gewichtsconsulent. We maken een plan en gaan samen aan de slag. Na een tijdje heb jij je gewenste gewicht bereikt. Je kleedt je dan een paar maatjes kleiner, je eet lekker, gevarieerd en gezond en bent wél goed in staat om met succes aan je gezondheid te blijven werken en op gewicht te blijven. Je leven lang! En weet je wat het leukst is? Na een poosje heb je mij helemaal niet meer nodig!

Diensten organisaties

Vitaliteit medewerkers draagt bij aan een gezonde organisatie

Welke werkgever wil er nu geen aandacht besteden aan een gezonde leefstijl voor haar werknemers. Vitaliteit zorgt immers voor meer energie, hogere productiviteit, bevlogenheid en betrokkenheid. Bovenal zorgt het voor minder ziekteverzuim. Vitale werknemers hebben een directe weerslag op de gezondheid van een organisatie. Redenen genoeg om het hoog op de agenda te hebben staan. 

Tarieven

Delen mag!