Reviews

Ervaringen van anderen

Wat vinden anderen van de dienstverlening van Hens-On Healthy Lifestyle? Check dat hieronder in de reviews. Wil je laten weten wat jouw ervaring is? Schrijf dan zelf een review. Alvast hartelijk dank daarvoor!

Review

Quotes

‘Je legt alles supergoed uit, alles is begrijpelijk. Je bent heel toegankelijk en stelt iemand heel erg gerust.

Met boeken en internet is het me nooit gelukt en jij kon me zo vertellen wat ik niet goed deed.’

Pascal

‘Het is fijn dat je heel erg meedenkt. Als ik tegen een probleem aanliep en ik stelde een vraag, dan geef je altijd een duidelijk antwoord en je geeft daarbij ook nog een andere optie.

Je bent een heel fijn en vriendelijk persoon. Daardoor durfde ik je alles te vertellen en daardoor gaat de begeleiding beter.

De tips om zelf dingen te gaan maken, zoals dat recept van tonijnsalade, dat was heel waardevol.’

Iris

‘Je bent heel geduldig, zorgvuldig en punctueel. Als je een vraag niet kon beantwoorden, deed je niet net alsof je het wist, maar zei je dat je het ging uitzoeken en er op terug zou komen. Dat kwam bij mij heel erg fijn over.’ 

Robbert-Jan

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super begeleiding

Rated 5 out of 5
3 november 2022

7 maanden geleden bij henske terecht gekomen. Ik wilde gezonder gaan leven. Ze heeft me daar heel erg mee geholpen. Met voeding maar zeer zeker ook met mijn persoonlijke proces. Wat voor mij toch zeker samen gaat. We kunnen wel af willen vallen. Maar uiteindelijk gaat het om je leven anders aan te pakken. Daar heeft ze me enorm bij geholpen. Ik beveel henske zeer zeker aan. Een lieve vriendelijke vrouw die echt met je meedenkt. Dankjewel voor je hulp. Liefs patricia

Patricia

Henske bedankt

Rated 5 out of 5
29 september 2022

Vanaf mijn puberteit altijd maar aan het lijnen. Southbeach, koolhydraatarm, weinig eten, het hielp allemaal maar even. Toen ik 2 maanden geleden de oproep van henske zag om nooit meer te hoeven lijnen nam ik direct kontakt op. Het was direct een heel fijn kontakt. Henske leerde mij weer alles gewoon te eten waarbij dan ook weer balans is van alle benodigde voedingsstoffen en bouwstoffen. Het was een hele stap om weer brood en aardappels te gaan eten. Ik was zo bang om aan te komen maar het lukte. Ben 4 kg afgevallen ondanks dat ik gewoon ( voor mij heel veel) at.

Ik gebruik de app iedere dag wat mij helpt om gevarieerd en lekker te eten. Geplande tussendoortjes voorkomen snaaien.

Bedankt Henske

Tine

Tóch gelukt!

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Beetje sceptisch na vele lijnpogingen. Waarom zou dit wel werken? Blij dat ik toch de stap heb genomen met Henske! Fijne recepten, tips, de app en support van haar. Gewoon doen!!

Anita

Lekker eten en afvallen kan samen gaan

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Nadat ik ruim 1 jaar geleden gestopt ben met roken was ik in de loop der tijd 10 kg aangekomen. Kleding zat te strak, ik voelde me niet lekker in mij vel zitten, via nextdoor in contact gekomen met Henske. In 3 maanden tijd bijna 4 kilogram eraf en geleerd hoe ik met behulp van de app heerlijk en gezond kan eten. Ik ben erg blij met het resultaat tot op heden en ga zeker door met behulp van de app om de volgende 4 kg er ook af te krijgen. Henske dank voor je hulp en de goede begeleiding!

Monique

Zo trots op mijn zoon!

Rated 5 out of 5
13 april 2022

Mijn zoon is in augustus 2021 begonnen. Vanaf het eerste moment is hij gemotiveerd geweest. En dit dankzij Henske! Zij motiveerde hem iedere keer opnieuw en de kilo’s zijn er echt af gevlogen. Je ziet dat hij een veel beter in zijn ‘vel’ zit, meer zelfvertrouwen heeft en dat is heel fijn. Dank voor je tijd, motivatie, vertrouwen!

Eveline

Super begeleiding!

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Je pakt het goed en doortastend aan!

We zien dat je het afstemt op de persoon en rustig begeleiding geeft!

Simone

Een echte steun in de rug!

Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

Henske is een warm persoon die altijd met je meedenkt. Ze weet waar ze het over heeft en naast een luisterend oor, biedt ze concrete en praktische adviezen waar je direct iets mee kunt. Ze heeft echt oprechte aandacht voor waar je mee zit en ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Ik ervaar haar als een echte steun in de rug!

Linda

Persoonlijk, toegankelijk en op maat

Rated 5 out of 5
1 september 2021

Begeleiding van Hens-On is heel persoonlijk en op je eigen wensen aan te passen. Je wordt geholpen om de lifestyle je eigen te maken, krijgt adviezen, tips en recepten, en kan je vragen altijd stellen. Henske geeft je een vertrouwt gevoel en is open, waardoor je je snel op je gemak voelt. Lukt iets niet of loopt je ergens tegen aan, dan helpt ze je om jouw eigen weg te vinden.

Heel fijn hoe Henske haar advies aanpast naar je eigen doelen! Dat maakt het aannemen van mijn ‘nieuwe’ lifestyle een stuk makkelijker.

Tamara

Goede begeleiding met geweldig resultaat

Rated 5 out of 5
27 augustus 2021

Henske is een echte motivator en is erg kundig. Ik weet wat ik mag eten en ze steunt je echt om kilo’s kwijt te raken en te behouden. Want dat was altijd lastig . De app en alle recepten zijn echt handig. Echt aan te raden.

Marit

Weer op de goede weg!

Rated 5 out of 5
23 augustus 2021

Ik vind het belangrijk dat ik nu ik ouder wordt en er in de loop van de afgelopen 2 jaar zo’n 10 kilo bij is gegroeid deze er af kunnen gaan zonder een of ander dieet waarbij je bepaalde voedingsmiddelen uitsluit en daardoor tekorten aan voedingsstoffen op kan lopen of waarbij je de kilo’s die je kwijt bent weer snel terugvind zodra je weer “normaal” eet. Henske heeft mij goed op weg geholpen met een Variatie lijst volgens de schijf van 5 met een calorie aantal waarbij ik ongeveer een pond per week afval… Helemaal goed! De kilo’s zijn er ook niet in twee maanden bijgegeten… Dus heb ik voor mezelf de tijd er ook voor uitgetrokken. Ik ben nu ongeveer twee maanden bezig en reeds 5 kilo lichter… Mijn belangrijkste doel is gezond eten en mezelf lekker voelen, weten dat ik alles binnen krijg qua vitaminen en mineralen en ook zeker nog een keertje uit eten kan of naar een feestje… Balans ik de dag erop 🙂 Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met deze lijst en begeleiding van Henske mijn doel ga bereiken!

Anita

Ik weet nu wat ik moet doen

Rated 5 out of 5
18 augustus 2021

Ik heb heel veel gehad aan de consulten. Ik weet nu wat ik wel en niet kan eten om mijn doel te bereiken en ook hoe ik mijn maaltijden gezond, maar lekker kan bereiden. Ik raad dit iedereen aan!

Sarah

4 kilo kwijt

Rated 5 out of 5
18 augustus 2021

Ik ben blij, want ik ben 4 kilo afgevallen en weet nu hoe het moet, zonder dat het vervelend voor me is. Eenmaal deze weg ingeslagen ga ik zelfstandig verder. Dank je wel, Henske!

Suzanne
Delen mag!