Over Henske

Mijn naam is Henske Schipdam-Nio en ik ben gewichtsconsulent en voedingscoach

Wil jij afvallen en/of gezond(er) gaan eten? Ik kan je helpen!

En ja, ik beschik over een hands-on mentaliteit. Vandaar mijn bedrijfsnaam.

Over Henske Schipdam-Nio
Bereik je doel met ‘gewoon’ gezond eten!

Voeding en gezondheid heb ik altijd erg belangrijk gevonden. Ik ben dus zo’n type dat iedere dag voor een verse warme maaltijd zorgt. Ik kook bijna altijd verantwoord, gezond én lekker.   

Waarom ik gezonde voeding zo belangrijk vind? Omdat gezonde voeding naar een goede gezondheid toe leidt. Met een goede gezondheid ben je vrij om te doen en te laten wat je wilt en dat maakt je gelukkig. Ik gun iedereen dat geluk in een prettig lichaam, wat doet wat het moet doen en waarin jij je lekker kunt bewegen, vrij kunt zijn. Plak hier de eigenschap aan dat ik graag mensen help en je weet waarom ik als gewichtsconsulent ben gaan werken.

Mensen om me heen omschrijven me als open, vrolijk, enthousiast. Ze voelen zich vrij om dingen met me te delen. Ik ben ruimdenkend en gemakkelijk in de omgang. Maar ik schroom er zeker niet voor om duidelijk te zijn in mijn communicatie.

Met mensen met een beperking heb ik veel affiniteit. Overgewicht komt in deze sector erg veel voor. Daarom heb ik besloten om me met mijn activiteiten, naast andere doelgroepen, ook op deze doelgroep te gaan richten. 

Gedurende mijn loopbaan heb ik een grote diversiteit aan werkervaring opgedaan bij een aantal verschillende organisaties. Waar ik de mooiste herinneringen aan heb is het werken in de gehandicaptenzorg. Daar begon ik als persoonlijk begeleider, ontwikkelde me verder in een management ondersteunende functie en de laatste acht jaar heb ik als projectleider verschillende projecten gedaan voor verschillende afdelingen. Denk aan vervoer van cliënten, ehealth, finance en HRM. Meer weten? Klik hier voor mijn LinkedIn profiel. 

In 2020 voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap in mijn carrière en ben ik vol enthousiasme begonnen aan de opleiding gewichtsconsulent. Gedurende de opleiding werd mijn geloof in gezonde voeding en de invloed hiervan in het menselijk lichaam, alleen maar versterkt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer factoren die van invloed zijn op goede gezondheid, zoals bewegen, slapen, stress en nog meer. Lichaam en geest zijn één, daar geloof ik heilig in. Bij mij kom je niet alleen voor het eten, er komt veel meer aan bod. Ik ga heel veel mensen helpen!  

Delen mag!