Online DIY-workshop ‘Je leven lang slank’

DIY-workshop: Je leven lang slank met Hens-On GO!

  • Je leven lang slank
  • Afvallen zonder honger
  • Lekker en gezond eten
  • Speciaal voor jou
  • Als je alles al geprobeerd hebt

Met de methodiek van het Hens-On GO! programma boek jij zeker succes. Acht korte workshopvideo’s leiden je door alle belangrijke aspecten van gezonde voeding en afvallen. Je volgt ze op momenten dat het jou uitkomt en in je eigen tempo.

Vergoeding zorgverzekeraar

De investering is niet groot en misschien is deze workshop zelfs GRATIS voor jou! De kosten worden namelijk vergoed via de aanvullende verzekering van de meeste zorgverzekeraars. Via de knop kun je checken hoe dat zit voor jou.

Waardevolle investering in jouw gezondheid, voor de rest van je leven

Deze volledige workshop geeft jou in hele korte tijd alle kennis, informatie en handige tools om jouw persoonlijke afvaltraject zelfstandig en perfect vorm te geven. In 8 korte video’s word je bij de hand meegenomen door alle informatie. Door middel van kennis, handige tools en opdrachten leg je een solide basis om met gezond eten af te vallen in jouw persoonlijke programma. Bovendien leer je wat er nodig is om daarna goed op gewicht te blijven. Doordat je zelf kiest wat je eet is de Hens-On GO! methode goed vol te houden voor iedereen. Dat, en andere input die je krijgt, geeft jouw het inzicht en de motivatie om straks niet weer in oude valkuilen te trappen.

Wil je tijdens het volgen van de workshop toch gecoacht worden? Of wil je één van de tools ontvangen waarmee je zelf je dagelijkse voeding kunt samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Alle informatie hierover krijg je zodra je je inschrijft voor workshop.

Lekker gemakkelijk in eigen tijd en tempo

Na het voldoen van het aankoopbedrag krijg jij snel de beschikking over de volledige workshop. Je volgt de 8 modules in je eigen tempo, op momenten dat het jouw uitkomt.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

  • Telefoon (06) 15 46 53 91
  • Email info@hens-on.nl
Wish-know-go-slim

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je een betaalverzoek van Hens-On Healthy Lifestyle voor het bedrag van € 75,-. Snel nadat je het bedrag hebt overgemaakt, ontvang je een mail met de volledige workshop en de factuur.

Wil jij voor de vergoeding in aanmerking komen? Vermeld hier de naam van jouw zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekering je hebt.
Vermeld hier het adres met postcode en woonplaats die bij je zorgverzekering bekend is. Op de factuur wordt dit adres vermeld.
Delen mag!