Recept uit de Hens-Online app
Een zomers voorgerecht of tussendoortje. Heerlijk met plakjes volkoren stokbrood!
Ingrediënten
- 40 gram magere Griekse yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 2 blikjes tonijn naturel
- 35 gram mais (blik/glas)
- 1 rode ui
- 1 krop sla
- 7 radijsjes
- Mespuntje peper
- Mespuntje zout
Bereidingswijze
- Laat de tonijn en mais uitlekken in een vergiet.
- Pel en snipper de rode ui.
- Was de radijs en snijd in kleine stukjes.
- Haal 4 grote bladeren van een krop sla en spoel goed af.
- Doe de tonijn, mais, rode ui en radijs in een kom en meng hier de Griekse yoghurt en de mayonaise doorheen. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Leg de slabladeren op een bord en vul met de tonijnsalade.