Afvallen onder begeleiding

Lukt het je niet om zelfstandig af te vallen? En op gewicht te blijven?

Laat je dan helpen door een gediplomeerd gewichtsconsulent / voedingscoach

Appel meetlint

Afvallen kost wilskracht, tijd en energie. Je hebt inzicht, motivatie en doorzettingsvermogen nodig. Afvallen houdt veel meer in dan alleen maar minder gaan eten. Het is nodig dat je je dagelijkse routine verandert en dat kan ontzettend moeilijk zijn.

Wil jij graag afvallen, maar schat je in dat het erg moeilijk voor je gaat worden, aarzel dan niet en schakel iemand in die je erbij kan helpen! Dan kun je met succes aan de slag.

Een gewichtsconsulent / voedingscoach, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), is ervoor opgeleid om je goed te kunnen helpen. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van fit zijn en mentaal lekker in je vel zitten.

Hens-On kijkt naar jou als persoon en naar wat jij nodig hebt om succesvol met je gezondheid aan de slag te gaan. Zo krijg jij een pakket op maat en ben je ook in staat om na de afvalperiode op gewicht te blijven.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een gewichtsconsulent in de aanvullende verzekering. Dus waarom zou je het niet een keer uitproberen?

Meer weten? Bel geheel vrijblijvend of maak een afspraak!

Over Henske Schipdam-Nio
Henske Schipdam-Nio, gewichtsconsulent / voedingscoach
Delen mag!