Slawraps met tonijnsalade

Recept uit de Hens-Online app

Een zomers voorgerecht of tussendoortje. Heerlijk met plakjes volkoren stokbrood!

Slawraps met tonijnsalade

Ingrediënten

  • 40 gram magere Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 2 blikjes tonijn naturel
  • 35 gram mais (blik/glas)
  • 1 rode ui
  • 1 krop sla
  • 7 radijsjes
  • Mespuntje peper
  • Mespuntje zout

Bereidingswijze

  1. Laat de tonijn en mais uitlekken in een vergiet.
  2. Pel en snipper de rode ui.
  3. Was de radijs en snijd in kleine stukjes.
  4. Haal 4 grote bladeren van een krop sla en spoel goed af.
  5. Doe de tonijn, mais, rode ui en radijs in een kom en meng hier de Griekse yoghurt en de mayonaise doorheen. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  6. Leg de slabladeren op een bord en vul met de tonijnsalade. 
Delen mag!