Recept: spinazie en feta flatbread

Recept van Hens-Online

Dit recept is van Hens-Online. Het is één van de vele recepten die in de voedingsapp staan.

Heel lekker als bijgerecht of als tussendoortje en het past perfect in de vegetarische keuken.

Recept voor 2 personen

Ingrediënten

  • 20 gram amandelmeel
  • 20 gram zachte roomkaas (light)
  • 45 gram geraspte mozzarella
  • 45 gram feta
  • 1 ei
  • 100 gram spinazie (diepvries)
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Laat de spinazie ontdooien. Druk vervolgens in een zeef het vocht er uit.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Doe de mozzarella en roomkaas in een kom en verwarm in de oven of magnetron tot het gesmolten is.
  4. Voeg de spinazie, ei, amandelmeel, knoflookpoeder en een snuf zout toe en roer goed door elkaar.
  5. Verkruimel de feta erboven en schep door het beslag.
  6. Schep het mengsel op de bakplaat en maak met de bolle kant van een lepel een platte flatbread vorm.
  7. Bak 25 minuten in de oven.
  8. Haal de flatbread uit de oven en snijd in gelijke punten.

Eet smakelijk!

Delen mag!